Surm rottidele : närilistevastaste toodete kohta kehtivate eeskirjade mõistmine

Nagetused, nagu rotid ja hiired, on vahingute, mis saavad põhjustada tähtsaid materjala- ja tervishaiti. Võtme vastu enda levitamisele, on mitu anti-nagetuste toodangut saadaval, nagu "Surm rottidele". Kuid selliste toodete kasutamine on seotud korge reguleerimisega, mis on tõrke kaitsta keskkonnast ja tervepublikut. Selles artiklis soovime teile esitada praegu vooguvad reguleerimised kohta anti-nagetuste toodangute ja eriti "Surm rottidele" puhul.

  1. Euroopa ja Prantsuse reguleerimised

Euroopas on biotsiidide toodangute reguleerimine, kus on ka anti-nagetuste toodangud, reguleeritud Euroopa regulaatoriumiga nr 528/2012, millele on nimetatud "BPR" (Biocidal Products Regulation). Selle regulaatoriumi eesmärk on sõltuvaid tingimusi, mis seosevad toodangute tulemise ja kasutamise reguleerimisega Euroopa Liidus, et kindlustada kõrge tase tervise ja keskkonna kaitsmine.

Prantsusmas on anti-nagetuste toodangute reguleerimine peamiselt reguleeritud 9. oktoobri 2013 aasta seadusega, mis seoseb toodangute tulemise, säilitamise ja kasutamise reguleerimisega, mis on tõrke võtla vastu vahingutega elujõududega. Selle seaduse määrab toodangute autoriseerimise, klassifitseerimise ja märgimise tingimused anti-nagetuste toodangute puhul, kuidas nad on koostatud ja nende töötamise viisil.

  1. Luba aktiivsed sisaldused

Anti-nagetuste toodangud, nagu Surm rottidele, on valmistatud eriti valmistatud aktiivsete sisalduste põhjal, et efektiivselt eemaldada vahingulised nagetused. Enne kui need aktiivsed sisaldused tulevad tootehülle, nad peav olema läbi ja lihtsalt Euroopa Liidu poolt väärtustatud ja luba anda, alusel regulaatoriumi (EU) nr 528/2012, mis seoseb biotsiidide toodangute tulemise ja kasutamise reguleerimisega. Kui nad on luba andnud, nad on loetletud positiivses loetelus, mis tagastab nende efektiivsuse ja turvalisuse inimesele, mitte-sihikutele loomadele ja keskkonnale. Anti-nagetuste toodangutes kasutatavates aktiivsetes sisaldustes on leitud bromadiolon, difenakuum, brodifakuum ja klorofatsinoon, kõik alles määratud kasutamise tingimustega, et minimaliseerida potentsiaalset riski.

  1. Kasutamise varustused ja piirangud

Anti-nagetuste toodangute kasutamine, nagu "Surm rottidele", peab täpsusti nõuduma mõnestest kasutamise varustusest, et kaitsta keskkonnast ja tervepublikut. Nende turvamõistete hulgas on keelatud kasutada need toodangud veeallikates, nagu jõud, järved, käed ja veekogud, et välja kaasa vett ja veeelujõudude saastamist. Lisaks on nende kasutamine keelatud läheduses majades, koolides, parkides või teistes avaliku paikades, et piirata juhuslikku seadistamise riski, eriti lapsustele ja koduloomadele. Lisaks on oluline kasutada sobivaid isiku kaitsekäitu toote haldamisel, nagu handklaid, silmaklaid ja kaitsekäed, et tõrke välja kaasa suhtlemata nahaga, silmadega või hingamisteega.

Lisaks on mõned anti-nagetuste toodangud reservatsioonitud protsessiionalsete kasutajatele ja saavad kasutada ainult inimesed, kes on omandanud sobivat kaitsekvalifikatsiooni, nagu Certiphyto või Certibiocide.

  1. Toote märkimine ja jälgimine

Anti-nagetuste toodangud, nagu "Surm rottidele", peavad olema märgitud selge ja luguvalt, vastavalt praegu vooguvatele reguleerimistele. Need märkused peavad sisaldama toodangu koostist, eriti aktiivset sisaldust, täiendavat juhiseid, kasutamise varustusi ja vaarasümbole. See läpinäkumus võimaldab kasutajatel teada saada riskidest ja turvamõistest, mida peavad nõuduma toote kasutamisel. Lisaks peavad toostajad ja kaubandused veiduda müügiregistre, et olaks jälgida toote jälgimist probleemi või kontrolli korral, tagades parema turvalisuse kasutajate ja keskkonna jaoks.

Kokkuvõte, anti-nagetuste toodangute kasutamine, sh "Surm rottidele", on reguleeritud korge reguleerimisega, mis on tõrke kaitsta keskkonnast ja tervepublikut. On siis oluline nõududa sellest reguleerimistest ja võtta vajalikud varustused toote kasutamisel. Kui teil on mõned epäiled, älge ebaõnnestuge külastada protsessiionalist vahingute võtlemisel, kes teiele aitab nõudle nende suunas.

eesti